17 нояб. 2010 г., 11:05

Сън 

  Поэзия
632 0 1

 

 

До мен се сгуши, уханието ти тихо ме унесе.

Сънувах те, разхождаща се  в моето сърце.

Събудих се от тонове на нежна песен.

Пред мен изгря най-милото лице!

 

Сънят е моята реалност несравнима.

Там винаги целувам те без страх.

Но не в съня, наяве искам да те имам.

Един живот, а после прах!

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??