22 февр. 2011 г., 19:58

Сън 

  Поэзия » Любовная
763 0 2

 СЪН


 Очи за нов ден отварям

 кутията със сънища затварям

 отново сърцето се надява

 че всеки миг към теб ме приближава

 Хубаво ми е да те сънувам

 но не искам в сън да съществувам

 всичко там звучи прекрасно

 но събудя ли се ме боли ужасно

 Не искам болката да ми е багаж

 поглеждам хоризонта ти не си мираж

 да те срещна няма да отлагам

 към теб не ще вървя а ще бягам



© Богдана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • любимото ми...
  • Поздрав и топлинка...дали целият живот не е сън???Нека поне да е хубав ако е така!!!
Предложения
: ??:??