5 нояб. 2013 г., 10:14

Сън 

  Поэзия » Другая
706 0 1

Сън

 

О, страннико,

на белия си кон пристигаш ти

и стискаш в пръсти моите мечти.

Моля те, ти шепите си разтвори

и дай ми моите копнежи!

И приказки ми разкажи

за стари светове и за земи,

в които бил си дълго ти

и за които душата ми трепти.

Грабни  ме бързо ти

и заедно с мен полети!

И в приказката от мечти

съдбата ми ти изплети!

О, страннико,

да яхнем белите коне

и да открием нови светове!

© Милена Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Откривай нови и непознати светове в поезията си! Поздрав!
Предложения
: ??:??