20 июн. 2006 г., 07:48

Сън в съня 

  Поэзия
682 0 2
Цял живот заспива -
в унес тих душата
се усмихва мълчаливо.
В сън отчаян -
апатичен -
безразличен -
безболезнен
съществува. Не живее

Трябва да заспи отново.
Сън в съня. Но дрямка -
кратка и безгрижна,
за да се събуди
изведнъж -
веднъж
завинаги
от този сън. Но кой ли сън?

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??