20 апр. 2012 г., 09:15

Съновидение 

  Поэзия » Любовная
894 0 3

СЪНОВИДЕНИЕ

 

Завиждам на вятъра,

той те прегръща.

Завиждам на водата.

Тя те целува по устните!

Не завиждам на другите -

те не са докоснати от твоя огън.

Магията на всичко

е един несбъднат сън,

който сънуваме с теб,

когато сме будни!

© Георги Рангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??