7 янв. 2007 г., 18:09

Съпруга 

  Поэзия
567 0 10
Ти искаш да ти стана съпруга,
а от години съм твоя жена.
Как ли ще промени живота ни тя,
дали нещо ще ни даде или ще ни вземе тази дума?!

Дали за нея се плаща цена?!
И колко смисъла има?
Въпреки всичко съм твоя жена,
думата "Съпруга" явно само е синоним на твоя жена

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??