7 авг. 2007 г., 23:25

Сърце 

  Поэзия
765 0 2
Ден, изпълнен с красота,
творба неповторима
изпъстрила е мило
майката земя.

Срещам трепети любовни,
тикани от младоста.
Свенливи, тихи думи,
спиращи дъха.

Сърцето пълно, не издържа кротко
порива на радостта.
Тупти в гърдите силно,
от сбъдната мечта.

На всички иска да разкаже
за свойта топлина.
Щастието си да покаже,
че няма вече самота.

© Елин Пелин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??