1 февр. 2017 г., 23:09

Сърцето ми гори 

  Поэзия » Любовная
474 0 0

С чаша вино в ръка, гледам твоите сини очи!
О, небеса! Замаяна съм, но от виното ли?

Надали !
Опиянена съм, от твоята любов!

 

Нима пиянството от любов, грях е?
Обичам те, безкрайно те обичам!
Нека светът не знае за нас!
Любовта – наша е, в душите ни!

 

Нашата любов, нищо не ще я сломи!
Завинаги с мен бъди!
Заедно нов живот ще сътворим!
И любовта ще оползотворим!

© Димитрина Русенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??