Сърцето на жената
Сърцето на жената е тъй свято,
то носи всяка нейна красота.
Безмерно е сърцето и богато!
Жената с него прави чудеса.
Сърцето на жената е вълшебно,
то пълно е с любов и топлина!
То може да обича безрезервно
или да тъне в мъка и тъга.
Сърцето женско трябва да се пази,
да се обича и да се цени!
Жената твърдост може да запази,
но в нея крехкото сърце тупти!
© Калина Тачева Все права защищены