8 апр. 2009 г., 08:11

***(също) 

  Поэзия
846 0 14

 

 

надзъртам там където
малка съм

където не е "на сериозно" 
и по детските ми колена
ожулени със гордост
белезите преброявам
от падане от колело
и още от някъде

от ръбове които
не се научих да заобикалям


зарастнаха
почти
едва личат

а аз съм същата
както и белезите


броя ги

не болят

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??