2 февр. 2010 г., 20:16

Съвършенство 

  Поэзия » Любовная
540 0 2



Богиня само би могла
със вас сега да се сравнява.
Застанала сте вий така,
че стойката ви възхвалява

на всички котки красотата.
Очите гледат с по
глед прям,
горящ във есенна позлата...
и аз за миг се губя там.

Но после ви прегръщам смел
и топлината ви поел,
замирам в тихото блаженство

да чувам вашето сърце
и преоткривам със ръце
безумното ви съвършенство.



© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??