29 янв. 2013 г., 07:56

Създай си изгрев 

  Поэзия
542 0 0

И нощем, когато всичко мълчи
и сънищата цветни тънат в забрава,
когато някъде далече сбъдват се мечти
и часовникът не часове, а дни отброява.

 

И нощем, когато танцуват звезди,
а щурците свирят "Лунната соната",
тогава Ти свой свят си нареди 
и бъди за себе си нова, дори непозната...

 

И нощем, когато всичко мълчи,
ти пей и танцувай, напук на това,
бъди истинска и в любов се облечи,
създай за себе си изгрева, напук на нощта...

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??