1 дек. 2007 г., 22:14

Тайната сирена 

  Поэзия » Любовная
598 0 3

Тайната сирена

 

Обич моя ненагледна,

обич с мъка и тъга,

обич вярна, достоверна,

аз обичам днес - сега!

 

Ти за мен си ясно слънце,

ти за мен си красота,

аз без теб не мога да живея,

ти ми даваш толкоз топлина!

 

За теб милиони днес да дават -

аз искам твоето сърце,

аз имам в мене толкоз обич,

а ти да раздаваш моето сърце.

 

Ръце протягам аз за тебе,

аз искам твоето сърце,

макар и малко да те видя,

за да стоплиш моето сърце!

 

Недей да казваш "сбогом",

помахай лекичко с ръка,

за да мога аз, любима моя,

да залича от мене таз тъга.

© Виктор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??