12 февр. 2007 г., 18:39

Така Боли 

  Поэзия
669 0 4
Така боли, когато не ме обичаш  
и от моята любов се отричаш.                                                               
Как ме заболя, когато да те обичам не ми даде
и моите надежди и мечти ти предаде.                                     
Да е с разбито сърце, никой не заслужава,                                                              
но винаги някой ти го причинява.
Без капка жал ти го причини и на мен,                                                              
като ме накара безутешно да плача всеки ден.
Но въпреки, че без сълзи вече съм останала,                                          
да те обичам, дори за миг не съм престанала.
Защо в любовта винаги някой трябва да страда?
Защо да обичаш, значи да преминеш през рая и ада?
Нима сега страдам, защото и аз на някого болка съм причинила
и неговата душа, както ти моята, съм убила.
Тогава, Господи, моята болка като дар ти пращам
и по този начин греховете си изплащам.

© Еличка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??