Той каза:
„Ако някога от мен си тръгнеш,
ще седна в епицентъра на всички трусове,
ще поведа парада на надеждите излъгани
ще пробия с гръм небето и ще го разкъсам.
ще разсъня заспали площади със крясъци,
ще продупча гнева и през него ще дишам,
ще боядисам във сиво всички глупави празници
и ще скоча от сцената, на която ме виждате.
И ще бъде скандално, може би неочаквано,
ще ми бъде и гневно, и астматично.
Няма нужда изобщо да ме оплаквате...”
Така каза той.
А пък беше различно.
© Елена Биларева Все права защищены