12 июн. 2007 г., 08:26

Така си те представях 

  Поэзия
602 0 15

Така си те представях,
така те и открих -
самотен, лапнал от отегчение (от чакане да се появя) цигара,
мил и скромен, почти меланхолик.


Така си те представях:
с тези очи - бездънни като океан,
с такава коса - мека като коприна,
с тези ръце - изгарящи от страст...


Така си те представях -
нежен, романтичен.
Така искам и да те запазя -
докато смъртта покори ни!
 
 

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??