13 янв. 2007 г., 17:52

Така силно... 

  Поэзия
678 0 3

Понякога някой толкова много ти липсва,
че ти иде да го изтръгнеш от сънищата си,
за да можеш да го прегърнеш.
Така и аз искам да си първото нещо,
което сутрин видя когато се събудя
и да си последното което виждам вечер
преди да заспя...

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??