28 мая 2005 г., 01:54

Такова щастие жадувам 

  Поэзия
965 0 4

Такова щастие жадувам,
шеметна любов да ме влети
и без да мисля, че сънувам,
душата ми в танц да завърти.

Такова щастие жадувам,
като Исус да ходя по вода,
да ходя без да се страхувам
от живота, даже от смъртта.

Такова щастие жадувам,
да литна вихрено нагоре,
с птиците да полудувам,
мой да е завинаги простора.

Такова щастие жадувам,
в слънчевия блясък на деня
през  пустиня да пътувам
и отново да се преродя.

© Галя Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??