24 сент. 2007 г., 11:03

Талисман 

  Поэзия
471 0 9
Родена съм с бунтарски дух. Далече.
От суетата и шума! Предтеча
са моите деди със талисмана!
Оставили го,  да прохождам по света!

И жар разпалена съм,  в бъдното за теб!
Но не нахалост. Ще събудя мъртвите.
                                                             А... теб!?

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??