16 авг. 2007 г., 08:37

ТАНЦ 

  Поэзия
519 0 7

                                   ТАНЦ

           В НЕЖЕН ТАНЦ МЕ ПОВЕДИ,
           МЕЧТИТЕ ЛЕТЯТ, ДУШАТА ТРЕПТИ...
           СЪРЦЕ ЗАРЕЖДАШ ОТНОВО,
           СВЕТЯТ ОЧИТЕ, БЛУСА НИ ЛЕТИ...

           ЩЕ ПРЕКЛОНЯ ТИХО ГЛАВА
           НА РАМОТО МЕЧТАНО, С ЛЮБОВ.
           ОБИЧТА ТИ МЕ ОКРИЛЯ,
           ВСЯКА КЛЕТКА ТРЪПНЕ С ПОРИВ НОВ...

           ЩЕ ЛЕТЯ АЗ, НЕЖНА ПТИЦА,
           С БЛУСА, С ТЕБ В СИНЕВАТА...
           ЩЕ ОТМИЕШ ТРЕВОГА,
           И С ТАНЦ, БЛEНУВАЩ ЗА СЪРЦАТА...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??