17 сент. 2007 г., 21:03

Танц от струни 

  Поэзия
531 0 4



Кажи ми как да те избегна
и как сега да пренебрегна, вътре
в мен така изгаряш
и силно ритъма влудяваш, даже
морето в мен
и сърцето ми подсказва, танцът ти е
за очите ми.
Сега ръката ми потрепва,
търси твоята подкрепа, искам
телата ни от радост
и изпълнени със младост, да се
сгорещят
и стъпки бързи струните ще
разтопят.
Ще запомня тази нощ със страстната
жена
и нека да забравим утре,
нека сме вълна.
И в морето от китара и сърцата ни
ще пеят,
погледите ни се впиват, искат се,
изпиват нежно.
Завъртя импулса в музика,
телата ни докосваха мечта,
с теб небето ми се стори ниско,
но безкрайно живо.
И пожарът във ума изпепелява всяка
двойка,
думи няма, устните онасят се,
забравят болка.
Дръзка с теб картина сме сега,
дъжд от жар посипа ни в нощта,
напълно непознати в танц от лудост
и звезди в кръвта ни,
пламък в струни.

© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ти!!
    Аз също съм голям фен на танците!
    Обичам музиката за тях!!
    Обичам испанската китара и ритми!
    Те са ми в кръвта!!
  • Благодаря ти Криси
  • Тук има надежди много, добре си писал!
  • Ици,това наистина е прекрасно!От теб преливат милион красиви думи съчетани по най-нежният начин,че могат да разтуптят лудо всяко женско сърце!Продължавай да си все така романтичен!Вярвай-така можеш да плениш всяко момиче!
Предложения
: ??:??