28 мар. 2015 г., 14:23

Танго със слепия 

  Поэзия » Любовная
609 1 20

 

Танго със слепия

 

Жена съм. Питаш ли?

Не гадаеш каква съм -

живял си ме…

Не ме валиш с роса -

пил си ме…

Не ме убиваш -

родил си ме…

и не ме желаеш -

познал си ме,

и не ме изгаряш –

запалил си ме,

и не ме загръщаш,

………………

и не те притеглям –

държа се,

и не ме изпускаш –

никога… в тангото

Жена съм. Питаш ли?

 

Р. Първанова

© Ренета Първанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??