20 мар. 2012 г., 18:34

Татуирана 

  Поэзия
443 0 0

 

Душата ми

е татуирана

като за празник,

за защита,

за да диша.

Татуирана

съм с слънце,

огън

и вода,

земята е кърмилница

за мен,

а вятърът е дом

за малкия

и за големия ни свят.

Татуирана съм

с рани

и победи.

И с тайно име -

такова има

всякоя душа.

Татуирана -

 за празник,

за защита,

за да дишам...

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??