21 нояб. 2006 г., 09:20

Тази нощ... 

  Поэзия
680 0 6
Тежко и бавно пристъпват минутите,
опиянени от своята вечност,
нехаещи за моето ( може би радостно)утре
и за обещаната ми ( от никой) надежда...

© Нуша Станчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??