28 мар. 2007 г., 14:25

Тази нощ 

  Поэзия
645 0 0

Тази нощ аз се докоснах до теб,
усетих как жадуваш за тялото,
копнееше да ме изпиеш на екс
като лудо, младо вино.

Тази нощ ти се докосна до мен,
усети трепeта на моето сърце,
как жадува да те изпие на екс
като лудо, младо вино.

Тази нощ ние се докоснахмe,
усетили желанието на нашите тела,
копнеещи да се слеят в едно,
изпивайки се на екс
като лудо, младо вино!!!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??