17 мар. 2008 г., 19:20

Тази нощ... 

  Поэзия
886 0 5

В твоите прегръдки -

толкова щастлива.

Дъх в дъха ти - 

така истинска и жива.

Нищо друго не искам,

нищо друго не ми трябва,

а само очите ти сутрин

и само ръцете ти нощем!

Хубаво е... красиво е,

нежно е... споделено е...

Така е простичко

в живота ни сложен

това, че те има,

това, че те срещнах!

И ако утре няма ден,

ще знам, че имах тази нощ,

която за мене бе по-светла и от най-ясния ден!

 

 

 

 

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??