8 авг. 2007 г., 14:12

Тази нощ луната... 

  Поэзия
744 0 8

Тази нощ луната е божествено красива!

Тази нощ луната слива се

небрежно със земята.

Тази нощ луната е щастлива!

Тази нощ луната се усмихва нежно

на две души, които в мрака се откриват,

и преживяват най- красиви мигове…

Тази нощ луната е закрилница

на две сърца, които ще се сливат

в безкраен танц на любовта…

И кара ги да се усмихват истински,

защото само тъй ще сбъдне техните мечти.

Тази нощ луната нежни думи им шепти

и пожелава им най-ценното от тоя свят -

да се обичат!

Тази нощ луната им разказва за звездите -

как учила ги е да бъдат силни,

дори когато стремглаво, с болка се сбогуват с нея…

или когато своя път поемат призори.

Как учила ги е да бъдат верни,

да светят с истинския блясък, не измислен…

Защото само тъй ще бъдат заедно, дори в труден миг…

И няма да угаснат скоро…

Така да бъде вечна любовта на

тези две души, които се прегръщат в мрака,

и вричат се във вечна вярност!

Докрай живота си тепърва да пресътворят!

Тази нощ луната се оглежда в моите очи!

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??