15 дек. 2010 г., 16:46

Тази вечер 

  Поэзия
703 0 9

Забързаният свят за миг

поспрял е 

сред снежна зима -

зимен ден 

сплотен.

Сред делник декемврийски

и сияен,

а пътят днес с посока

е към Теб.

От танца на снежинки

разгадах си, че тук

е царство - долу и при мен...

Пробягват светлинките

по прозорци

напомнят празник е...

 че  днес

Си бил роден.

Дали не чувам онзи хор небесен

и виждам ярката звезда...

Сега ще съм добра и помирена, 

 но утре как така да продължа...


Светът сега е заблестял отново

сред тази вечер тихо придошла...

ще бъдеш ли в сърцата ни задълго

да бъдем,

  да живеем, 

   да сме... Тя -

     Любов.

© Искра Радева Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??