ТЯ
Тя е облечена в дрипави облаци слънце,
тя разтваря ръце да прегърне,
а всъщност свива юмруци...
Очите ù са падащи звезди
и сбъдват мечти неизказани...
А после угасват внезапно и яростно!!!
ТОЙ
Той е небръснат и трезвен до лудост.
Пие трета раздяла с фактите
и не очаква земетръси в сърцето си.
Той е мургав и леден в душата си....
От нея получи скрежа в косите си!!!
© Полина Все права защищены