19 февр. 2008 г., 22:27

Те двама са, а аз съм трета… 

  Поэзия » Любовная
670 0 1

Не иска да те виждам, защото ме боли.

Към теб ме тласка странна сила.

Не мога даже да се контролирам.

Щом те видя,

щом ми се усмихнеш и не знам…

Аз чувствам,

че не мога да издържам…

Сълзите ми напират в очите

и сърцето тупа в гърдите.

Но ти не си за мен, момче…

Ти за мен дори не мислиш…

А аз за теб защо ли мисля?

О, не аз вече се побърквам,

тоз живот не е за мен…

Ти обичаш я и тя си те обича…

В живота ви не трябва да съм аз!

Ех, болката, ех, болката жестока,

защо ли винаги към теб вървя?

Не! По-добре е да не те поглеждам!

Да те избягвам!

Нима ще бъде по-добре?

Щастлив си ти и тя с тебе,

обичайте се ,аз не ще ви преча!

Бавно и мълчаливо сърцето ще умира,

но не аз няма да ви преча!

Животът ви събра и щастливи сте си двама!

Съдбата е жестока и мене не убива…

Аз страдам и боли, но ти бъди щастлив!!!

 

11.10.2004г. What_fun_f

© Надежда Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добро сърце имаш миличка...
    Нека всеки от вас бъде щастлив и да не съжалява от решенията, които е взел!
    Искрен стих, поздрав!!!
Предложения
: ??:??