5 апр. 2010 г., 19:25  

Телеконференция с тишината 

  Поэзия » Другая
496 0 6

 

няма връзка

с този номер

 

ритуално

продължавам да ти звъня

а съзнанието ми

включва

на спикърфона

смъртта

?

на чувствата

?

на родител

?

на теб

 

след всички драми

клетви

за вярност и проклятия

шокиращи

обрати

 

изведнъж

няма кой да плати

сметката

 

продължавам да ти звъня

 

не е възможно

така просто

като отрязване

на ъгълче от хартия

като откъсване

на глухарче

като литване

на калинка изкатерила се

на върха на показалеца ми

да си отидеш

 

тихо

тихо

тихо

 

като собствения ми пулс

© Павлина Гатева Все права защищены

Публикувано във в-к Уикенд 21-27 април 2018

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??