Теменужено топла съм
с пеперудено крехко сърце.
Усмивка съм кротка,
с душата на малко дете.
Слънчево боса
минавам под златна дъга.
Надежда в ръката си нося,
изплакана в чиста сълза.
Богатство във себе си имам -
любов, доброта и слънца.
Душата си цяла раздавам
да стане по-хубав света!
© Румяна Все права защищены