Покани ме в тишината,
в този светъл и уютен ден.
Погали с лъчите си зората,
знай живея, щом близо си до мен.
В ласките ти аз витая -
сами сме в необятното море.
С каква магия мен омая -
свободен чувствам се като дете.
Отпусни се в двете ми ръце,
още дълъг път ни чака.
Мелодия красяща моето сърце,
без теб загубен съм в сумрака.
© Янита Все права защищены