9 мая 2012 г., 17:11

Ти 

  Поэзия » Любовная
639 0 0

 

 

                                                 ТИ

Ти си причината за блясъка в очите ми, 

ти си причината за огъня в сърцето ми,

ти си този, който събуди чувствата ми,

ти си виновен за ритъма на сърцето ми!


Ти си този, който накара устните да жадуват,

ти си този, който накара тялото да копнее,

ти си човекът, за който съм мечтала,

ти си този, за който бих живяла !!!


Ти си човекът, който ме кара да се смея, 

който ми показа,че мога да живея,

че животът не е само болка и сълзи, 

че мога да бъда и щастлива дори!!!

© Петя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??