19 дек. 2009 г., 12:03

Ти 

  Поэзия » Любовная
592 0 0

Любов ми даваше -  най-красивия и нежен наркотик!

После си тръгвах в пустиня от дим!

С цигара, стисната в пръсти, 

осъзнавах, че това е последният миг!

 

Мога чувствата си да разкажа,

ръцете ти целувам аз с очи

и ти прошепвам нежна приказка накрая,

преди да завали дъжд от сълзи!

 

По устните ти ще оставя

 малка сребърна звезда,

за да намеря на пътя си края

и да изчезна от света!

© Ралица Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??