31 янв. 2013 г., 22:08

Ти 

  Поэзия » Любовная
605 0 0

     Ти

Ти си всяко мое желание,

ти си всеки мой сън.

Ти си някой, за който мечтая,

някой, за който мисля наум.

 

Всеки ден те чакам.

Всеки ден умирам за теб,

а всяка нощ сънувам,

сънувам как съм с теб.

 

Ти си мигът, който желая,

ти си това, за което ридая.

Ти си всичко, от което се нуждая,

за теб е обичта, която някога съм дала.

 

© Кристина Джейкъбс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??