23 янв. 2022 г., 10:14  

Ти 

  Поэзия
468 6 8

Ти дойде в размирно време,

когато вътре в мен назряваше война.

Стоя до мен тъй силен, верен

и царството ми мирно завладя.

 

Ти дойде, до мен остана

и бурното торнадо овладя.

Стихиен вятър нежен полъх стана.

Душата ми изстинала се сгря.

 

Ти си тук в добро и лошо

и водиш битките със мен.

Със теб е светло, мирно, топло

в този свят така несъвършен.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=1SvBXEqgu6k

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??