8 февр. 2011 г., 16:26

Ти дойде... 

  Поэзия » Любовная
1119 0 6

Ти дойде като звезда незнайна,

за да светне мрачният ми ден.

Ти дойде и Земята спря за миг,

за да се докосне до светлия ти лик.

С теб дойде и Красотата,

и Свежестта, и Младостта 

на свежо цъфнали цветя,

ухание на Рози и трева

- прясно окосена в нощта.

Топлината от сърцето ти блика,

като извор минерална вода.

Ти дойде - ангел без крила,

Живота вплел във Любовта.

 

 

 

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??