20 июн. 2011 г., 20:01

Ти и ад, и рай си 

  Поэзия » Любовная
1195 0 3

Животът ми е рай,
животът ми е ад.
Ти би могъл да ме направиш със земята равна,
но можеш и да ме издигнеш до звездите
 и след минути аз оттам да падна.
Веднъж си мил, внимателен, грижовен,
а в следващия миг си вече звяр,
веднъж разпалваш ми в живота светъл пламък,
а в следващия миг животът е пожар.
Но ти си този, за когото аз живея,
за теб бих дала всичко на света.
Разпалвай ми по пътя ти пожари още,
иначе студено ли е, аз без огън ще умра.

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??