27 нояб. 2010 г., 15:58

Ти и Аз 

  Поэзия » Другая
529 0 0

Нощ, звезди, небе.

Аз - до тебе.

 

Прегръдка, целувка, ласка.

Аз - усещам тръпка!

 

Докосване, чувства, нежност.

Аз - изпълнена със страст!

 

Възбуда, желание, вълнение.

Аз - в пълно откровение!

 

Лъст, съблазън, проникване, душевна трансформация.

Аз - в пълна екзалтация!

 

Ти и Аз

в пълен екстаз!

© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??