11 дек. 2008 г., 16:33

Ти и аз (отново) 

  Поэзия » Любовная
654 0 5

ТИ

Пак ме чакаш... (мълчаливо)

- изнервен, или примирен?

Търсиш отговори (търпеливо),

взираш се дълбоко в мен...

 

АЗ

Пак се връщам... (мълчаливо)

- изгубих ли се, или закъснях?

Въпросите посрещам търпеливо

и нося ти усещане за грях...

 

А моето усещане е... страх

- ще те обичам и ще се загубя!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??