2 февр. 2007 г., 21:17

Ти ли? 

  Поэзия
657 0 2

Ти ли ме научи да обичам,

тъй както никога не съм могла?

Ти ли ме научи,

да не чувствам самота?

Ти ли ме научи да желая,

тъй неистово нощта?

Ти ли ме научи,

да не се страхувам от смъртта?

 

Ти ли ме научи да обичам…ТЕБ?!?

Както никой друг в света?

Тъй неистово и силно,

да желая аз лика ти.

Ти ли ме научи да се будя

с мисълта за красотата на деня?

Ти ли ме научи да обичам…

ЛЮБОВТА?!?

© Цвета Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??