12 мая 2007 г., 12:25

Ти ли си? 

  Поэзия
1099 0 7

Погледни ме в очите!
Ти ли си тази, която желая,
за теб ли сърцето жадно реве?
Ти ли си тази, за която копнея,
за теб ли сърцето гневно кълне?

Погледни ме в очите!
За твоята любов ли страстно мечтае,
твойте коси ли сънува, кажи!
За обич от теб ли отново ридае,
кажи му,
но нека не бъдат лъжи!

Погледни ме в очите!
Теб ли сърцето само сънува,
за теб ли отново гори?
Твоят поглед ли него вълнува,
или просто разбива мечти?

Погледни ме в очите!
Сърцето щом те види онемява,
над теб иска то да бди,
само теб то да ревнува,
и за теб...
да прорнва сълзи.

© Мартин Стоилов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??