15 янв. 2018 г., 00:38

Ти ли си? 

  Поэзия
331 0 2

Кажи, ти ли си жената,

която търся цял живот,

която ще изпълни душата,

или съм само наивен идиот!

Кажи ми чувстваш ли болка,

когато си разделена от мен,

Не, не мога секунда страстта си да спра,

търсят денем и нощем, устните мои твойта уста

ръцете треперещи докосват твоето тяло,

в мечтите не спиращи със сърце полетяло!

Кажи, ти ли си жената която търся цял един живот,

която ще изпълни душата, или съм само наивен идиот!

© Калоян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Може и компот
  • Не си идиот! Всеки търси жената/мъжа на живота! Някои го намират, други -не.... А някои не разбират, че са намерили и го отпращат. Продължават да търсят, но напразно! Поздрав!
Предложения
: ??:??