2 июн. 2007 г., 08:41

Ти реши да си тръгнеш 

  Поэзия
616 1 1
 

Ти реши да си тръгнеш,
няма да те спирам - върви.
Не разбрах защо го направи -
друга ли има - кажи?

Не ще ти се разсърдя,
не мога да те мразя дори.
В сърцето ми остави диря
и силен огън да гори...

В нощите тихи, с тъга
спомням си за теб,
по бузата ми се стича сълза
и ето, още една и още една...

© Антоанета Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поплачи си мила,но после се усмихни:ето така
Предложения
: ??:??