19 мая 2009 г., 12:12

Ти ще дойдеш... 

  Поэзия » Любовная
658 0 5

Ти ще дойдеш
в миг на нереалност
с дъх
на пролет и любов...
ще погалиш
като нежен вятър
устните ми,
ще ме стоплиш
като изгрев нов...

Ти ще дойдеш
в прилив на спонтанност,
с аромат
на мъжка страст и сила,
ще запалиш
тялото ми с огън,
ще ме дариш
със ангелски крила...

Ще те посрещна
и ще бъда мълчалива,
със затворени очи...
Ще се страхувам
даже да попитам -
дали наистина си ти?!
И само ще те чувствам -
близък и желан...
а в сърцето ще запазвам
всеки миг мечтан!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??