Ти си
1 Ти си светлината в очите ми.
Ти си трепетът в сърцето ми.
Ти си топлината в душата ми.
Ти си радостта в мен.
2 Благодарение на теб ме има.
Благодарение на теб дишам и живея.
Благодарение на теб копнея и мечтая.
Благодарение на теб се смея и усмихвам
© Вики Все права защищены