6 июл. 2007 г., 08:46

Ти си 

  Поэзия
726 0 1
Ти - моето сърце и душа,
ти си живот, който живея на мига.
    Ти си моят свят,
понякога объркан и непознат.
    Ти в сърцето и душата,
в светлина и в тъмнината.
    Ти усещаш, когато боли
и лекуваш болките ми.
    Ти - мечта и блян,
чувство за копнеж без свян.
    Ти - сърцето и душата,
завъртя под краката ми земята.
    Ти - в хилядите погледи,
много по-силна си от преди.
    Ти - слова във мен реди,
много по-красиви от преди.
    Ти - едно бъдеще
с общи вече мечти.
    Ти - къде беше преди,
не бях ли сляпа за погледа ти!?
   

    Ти
и само ти си ми в кръвта!
    Ти
е името будещо ме сутринта!
    Ти,
защото аз съм вече в теб!
    Ти,
защото няма само мен!
    Ти и аз
в тук и сега.
    Ти и аз,
защото забравихме вчера.
    Ти и аз
останахме без глас.

© Вяра Ангарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Ти - едно бъдеще
    с общи вече мечти." Най-хубаво е ,когато "ти" и "аз" стане "ние"
Предложения
: ??:??