5 июн. 2007 г., 10:14

Ти си този 

  Поэзия
898 0 0
Ти, ти, ти...
не спираш ли поне за миг за себе си да мислиш??
Не спираш ли поне за миг да гледаш другите жени?
Ехо, ехо,  аз съм до теб. Не трябва да имаш нужда от друга, но...
Но, но, но...

Ти си този, който избра да сложи края!!
Ти си този, който не успя да пресече пътя на
само една жена!!
Ти, ти, ти и само ти!

Хей, знаеш ли, аз мисля, че обичам друг!!
Хмм, изненадах ли те?
Мислил си, знам, че ще си единствения и че цял
живот само тебе ще обичам.
Но, но, но...


Ти си този, който избра да сложи края!!
Ти си този, който не успя да пресече пътя на
само една жена!!
Ти, ти, ти и само ти!

© Джени-фенка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??