15 дек. 2011 г., 11:48

Ти си този... 

  Поэзия » Любовная
2252 1 0

Ти си всичко, което търсих, за което тъй силно мечтах...

Ти си този, който успя да върне усмивката на лицето ми...

Ти си този, който премахна преградите на недостъпното момиче...

Ти си този, който завладя мислите ми...

Ти си този, който само с поглед ме изпива и без сили му се отдавам...

Ти си този, който с една усмивка прави деня ми по-хубав...

Ти си този, който ме прави тъй щастлива и желана...

Ти ми даде сила да повярвам, че мога отново да обичам истински...

Ти ме караш да се чувствам различна, даваш ми стимул да продължа напред...

Ти си нежността, която сърцето ми търси...

Ти си порив в необяснимото...

Ти си този, който присвои любовта ми с нежни ласки...

Ти си този, който разбуди и съживи моето сърце...

Ти си си ТИ и за мен си незаменим...

© ДяВоЛчЕ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??